Haydi Şimdi Paylaşma Zamanı - vBulletin
~~ Haydi PayLa$ ~~
Haydi Şimdi Paylaşma Zamanı - vBulletin
~~ Haydi PayLa$ ~~
Haydi Şimdi Paylaşma Zamanı - vBulletin
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haydi Şimdi Paylaşma Zamanı - vBulletin

Haydi Şimdi Paylaşma Zamanı - vBulletin
 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Tavuklu Karnıyarık

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin


Mesaj Sayısı : 207
Kayıt tarihi : 14/06/09
Yaş : 30
Nerden : hatay

Tavuklu Karnıyarık Empty
MesajKonu: Tavuklu Karnıyarık   Tavuklu Karnıyarık EmptyPerş. Haz. 18, 2009 8:30 am

Tavuklu Karnıyarık Tavuklu%20Karnıyarık-B

Malzemesi:

2 adet tavuk göğüs eti 6 adet patlıcan 1 adet kuru soğan 2 adet domates 2 adet yeşil biber 3 diş sarmısak 1 tatlı kaşığı domates salçası 2 yemek kaşığı sıvıyağı Karabiber Tuz

Tarifi:

Patlıcanların sap kısmını koparmadan çizgili şekilde soyun. Tuzlu suda bekletip, süzdükten sonra kızgın yağda ters yüz ederek kızartın. Tavuk göğüs etini kuşbaşı doğrayın. Sıvıyağda suyunu bırakıp çekene kadar bekletin. İnce kıyılmış soğan, karabiber, tuz ve sarmısak koyup kavurun. Doğranmış yeşil biber, domates, 1 tatlı kaşığı domates salçası ve 1 bardak sıcak su ekleyip 15 dakika pişirin. Patlıcanın ortasını bıçakla uzunlamasına keserek açın ve hazırladığınız tavuklu içten yerleştirin. Hepsini fırına dayanıklı kaba sıralayın. 1 su bardağı sıcak su koyup 175 derecelik fırında 20 dakika pişirin. Pilavla servis yapabilirsiniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://haydipaylas.forum.st
 
Tavuklu Karnıyarık
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tavuklu İspanyol Salatası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haydi Şimdi Paylaşma Zamanı - vBulletin :: Damak Keyfi-
Buraya geçin: